Akce

  • Stránky: Akce |Poleva a hmoty k modelování a potahování
  • Macaronmix (0,5kg) - směs na přípravu makrónek (Minimální trvanlivost do 31.05.2017)

    Akce |Novinky » Novinky Prosinec 2016|Cukrářská směs

    Složení: cukr, mandle (22%), škrob pšeničný, vaječný bílek sušený, olej rostlinný (řepkový), emulgátory E472b, E477, glukozový sirup sušený, mléko odtučněné sušené, zahušťovadlo E415, sůl.

    Dávkování: 0,5kg makaronmix, 10dkg voda

    Cena:130.00
  • 10585.Griliáš 125g -Trvanlivost (5.6.2017) AKCE

    Akce |Karamel a griliáš

    Griliáš:
    - je cukrářský posyp
    - obsahuje lískové ořechy
    - je lépe stravitelný
    - nezakyseluje organizmus
    - je výrobek roku 2014

    CHARAKTERISTIKA:
    GRILIÁŠ má typickou chuť – sladkou, lehce nahořklou po karamelu, pražených lískových oříšcích a mandlích. Velmi drobné malé kousky barvy zlatohnědé

    . -Cukrářský posyp z karamelizovaného cukru a pražených oříšků
    -Výrobek bez konzervačních látek
    -Tradiční cukrářská receptura
    -Český výrobek
    -Regionální potravina

    Doporučujeme:
    -na vanilkovou zmrzlinu a poháry
    -na šlehačku a šlehané tvarohy
    -do griliášových trubiček
    -přísada do cukrářských krémů
    -do vánočního pečiva
    Cena:20.00
  • 1745.Wonder paste 1kg (White) (trvanlivost do 22.10.2017)

    Akce |Poleva a hmoty k modelování a potahování

    Exkluzivní, elastická potahovací cukrová hmota bílé barvy, jemné lahodné chuti, dá se s úspěchem dochucovat esencemi. Je ideální zejména k potahování velkých ploch dortů, krásně přilne, netrhá se, zůstává dlouho měkká a přitom pevná. V lednici nevlhne, rovněž je dlouho stabilní i k šlehačkovým povrchům. Lze ji vyválet na tenké pláty. Perfektně se barví gelovými barvami a je vhodná i na mražené výrobky, nepraská. Díky výborným elastickým vlastnostem ji lze dobře spojit s rozpuštěnou vlažnou čokoládou nebo čokoládovými polevami. Při použití pravých čokolád je dobré do hmoty zapracovat i trochu glukózy. Spojením hmoty s čokoládou vzniká další perfektní produkt, který ohromí svojí chutí. Při práci s hmotou doporučujeme pracovní plochu poprášit moučkovým cukrem nebo škrobem, aby byl usnadněn přenos z vyvalovací desky na potahovaný povrch. Při intenzivním propracovávání hmoty se hmota zahřívá a stává se hodně tažnou. Proto doporučujeme při prohnětení barev, hmotu ponechat několik málo minut odpočinouta tím i zchladnout
    Cena:150.00
  • Stránky: Akce |Poleva a hmoty k modelování a potahování